HvM collega Bas naar WTG 2019 in Newcastle

17-07-2019

Onze collega Bas van den Hoven gaat van 17 – 23 augustus dit jaar als teammanager van TeamNL mee naar de World Transplant Games in Newcastle (GB). De World Transplant Games zijn elk even jaar terugkerende wereldkampioenschappen voor atleten die een orgaandonatie ondergaan hebben. De World Transplant Games hebben als doel om mensen met een orgaantransplantatie te stimuleren te sporten en op deze manier ook de positieve boodschap van orgaandonatie uit te dragen. Zelf heeft Bas vanaf 2005 5x deelgenomen aan deze wereldkampioenschappen in o.a. Canada en Australië, met meerdere medailles als resultaat.

 

Meerdere malen heeft hij zich dus op sportief vlak kunnen meten met de rest van de wereld in de onderdelen roeien, daarna atletiek en de laatste paar keer wielrennen. Hij vond het een uitdaging om alle ervaring en know-how die hij in al die jaren opgebouwd heeft dit jaar op de achtergrond in te kunnen zetten om het gehele Nederlandse Team naar een hoger niveau te brengen. Vandaar deze keer niet mee als actief atleet maar als teammanager door als stille kracht op de achtergrond al het mogelijke voor de atleten te regelen wat ze tijdens de games nodig hebben.

 

 

Omdat Huisman & van Muijen hun medewerkers van harte stimuleert dit soort activiteiten op te zetten, hebben we Bas hierin financieel gesteund om dit mogelijk te maken.

 

Zet ‘m op Bas! Zet 'm op TeamNL!!!!