Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

 

Huisman & Van Muijen zoekt INTELLIGENT TALENT m/v

EPA ADVISEUR

 

JOUW FUNCTIE > Als EPA-adviseur verricht je EPA-U gebouwinspecties en EPA-U berekeningen. Je bepaalt Energielabels en verbetermaatregelen inclusief de coördinatie van planningen en het opstellen van complete offertes.


JOUW TAAK > Je bent verantwoordelijk voor het gehele offerte traject. Je maakt afspraken voor het verrichten van opnames en verzamelt alle benodigde (revisie)gegevens van het betreffende pand. Je verwerkt de gegevens in het VABI programma en bepaalt een Energielabel en verbetermaatregelen en maakt daarvan een rapportage. 
Vanzelfsprekend weet je alles van de werking, kwaliteit en eigenschappen van de installaties en je bent bekend met de bouwfysica van gebouwen. Je bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor een goede rapportage. Je onderhoudt goede contacten met onze medewerkers en overige adviseurs. 


JOUW KENNIS > Je beschikt over een HBO, EPA-U en VABI programmatuur opleiding en bent minimaal 1 tot 3 jaar actief als EPA-adviseur. 


ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en prachtige perspectieven. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken. Tot slot beschik je over wervende eigenschappen om nieuwe klanten aan onze organisatie te verbinden.

 

 

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

 

 

Word jij ons nieuwe intelligente talent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073)6421255

 

Huisman & van Muijen

T.a.v. de heer Matthijs Dull

info@hvm.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.