Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

 

Huisman & Van Muijen zoekt ENERGIEK TALENT m/v

MEDEWERKER EPA ADVISEUR

 

JOUW FUNCTIE > Als medewerker EPA adviseur heb je ervaring in de klimaattechniek als klimaattechnische tekenaar en heb je kennis van de simulatieprogrammatuur van VABI.

 

JOUW TAAK > Samen met een EPA adviseur verricht je de opname van panden en verzamelt daarbij alle benodigde informatie. Je verwerkt de gegevens in het VABI programma en bepaalt in overleg met de EPA adviseur een Energielabel. Vanzelfsprekend weet je (bijna) alles van de werking, kwaliteit en eigenschappen van de installaties.

Je bent enthousiast en vindt het leuk om kennis te delen en goede contacten te onderhouden met onze interne medewerkers en EPA adviseurs.

 

JOUW KENNIS > Je beschikt over een opleiding op MBO of een gelijkwaardig niveau.

 

ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en prachtige perspectieven. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken. Jouw interne rapportages zijn helder en duidelijk.

 

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

 

 

Word jij ons nieuwe energieke talent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073)6421255

 

Huisman & van Muijen

T.a.v. de heer Matthijs Dull

info@hvm.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.