Talent heb je of heb je niet. Volgens ons is niets minder waar. Talent moet je ontdekken. Met de juiste betrokkenheid, interesse in techniek en natuurlijke ondernemingsdrift.

 

Huisman & Van Muijen zoekt TEKENTALENT m/v

TEKENAAR

 

JOUW FUNCTIE > Als tekenaar werk je aan de hand van schetsen en instructies van je collega’s verschillende installatieonderdelen uit op tekening.

 

JOUW TAAK > Door jouw ervaring met Autocad, Stabicad, Revit en BIM ben je in staat de installatie-onderdelen op de juiste manier in de computer te zetten. Technische en bouwkundige tekeningen kun je goed lezen en begrijpen.

Je bent goed op de hoogte van de richtlijnen, normen en symbolen en weet hoe de betreffende installaties werken. Door deze kennis kun je ook goed inschatten hoeveel tijd je kwijt bent met het tekenen en of dit past in de planning.

Samen met de andere tekenaars kijk je ook of je bepaalde tekenprocessen kunt verbeteren/versnellen zodat onnodig veel herhalend tekenwerk niet voorkomt.

 

JOUW KENNIS > Je beschikt over een MBO opleiding aangevuld met vaktechnische opleidingen zoals Autocad / BIM-tekenen.

 

ONS AANBOD > Wij bieden je boeiende opdrachten en prachtige perspectieven met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibiliteit, loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en eventueel gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering. Daarvoor verwachten we wel iets terug. Wij rekenen op een gezonde dosis doorzettingsvermogen, flexibiliteit en het vermogen om altijd oplossingsgericht te denken. Tot slot zorg je voor een doeltreffende en efficiënte inzet van onze automatisering. 

 

Jouw talent is bij ons van harte welkom. Kies voor techniek, een prikkelende omgeving, inspirerende mensen en een wereld boordevol uitdagingen. Jouw talent begint bij ons!

 

 

Word jij ons nieuwe tekentalent? Stuur dan jouw motivatie en CV digitaal naar onderstaande adresgegevens. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Matthijs Dull, (073)6421255

 

Huisman & van Muijen

T.a.v. de heer Matthijs Dull

info@hvm.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.